Start-kit

Er du helt ny inden for vandring og overnatning i det fri? Vil du gerne på tur med overnatning? Være væk fra hverdagen og ude, hvor der er masser af tid. Helst alene eller sammen med et par få venner eller veninder.

Men har du svært ved at overskue, hvordan du skal komme afsted? Hvad skal med? Hvad skal blive hjemme? Hvordan finder vi vej? Hvor skal vi sove? Hvad skal vi spise? Spørgsmålene er mange.

Dette start-kit har jeg lavet til dig, som skal afsted for første gang. Kittet består af al den viden, du skal bruge inden du tager afsted for at få turen planlagt, så du er tryg og har styr på tingene, mens du er væk

Så du – mens du er afsted – bruger din energi på at nyde turen og naturen og måske også godt selskab med gode venner. Samtidig bliver planlægningen noget hyggeligt, hvor du går og glæder dig til turen, mens du gør klar, og du føler dig sikker på, at du har det hele med.

Hvad indeholder kittet?

Kittet indeholder følgende:

  • Udførlig pakkeliste, så du ved, hvad du skal have med.
  • Forslag til fodtøj.
  • Viden om indstilling og pakning af rygsæk
  • Ideer til mad, som ikke vejer for meget i rygsækken.
  • Beskrivelse af en typisk shelterplads og dens muligheder. Kan jeg hente vand? Komme på toilettet, er der brænde?
  • En tracker, så dine nærmeste kan følge dig hjemmefra.
  • Vejledning i at finde vej. Du downloader en gratis app på din telefon, så du kan få dine ruter ind her. Det gør det meget nemt at finde vej. Du får mulighed for at ringe til mig og få hjælp til at komme i gang med appen, hvis den driller.
  • Rutebeskrivelse til 2-dages tur i Sydsverige.
  • Mulighed for at ringe til mig og stille diverse spørgsmål 2 gange INDEN afrejse.

Forslag til rute

Kittet indeholder rutebeskrivelse til en 2-dagestur i Sydsverige, hvor det er nemt at komme til, hvor der er smuk natur, og hvor du føler dig lidt alene – på den gode måde, for der er ikke langt til civilisation, hvis det skulle blive nødvendigt.

Distancerne er ikke så store, så du kan sagtens klare turen, også selv om du ikke er i topform og har den helt rigtige rygsæk og gode vandrestøvler endnu. Turen giver alligevel en fin idé om, hvad vandring og udeliv kan. Du får mærket naturen, oplevet at være i en skov om aftenen, om natten og tidligt om morgenen. Du får måske lyttet til uglen eller set en ræv. Du får brugt din krop, men ikke til total udmattelse – bare så det er i orden at spise et ekstra stykke chokolade.

Du går 7 km den første dag og 14 km på dag 2, så turen kan fx. gøres fra fredag til lørdag. Og du kan stadig nå at holde lidt weekend hjemme om søndagen.

Du får en aften ved shelter og med bål, så du får oplevet lejrlivet, hvor det føles som om du/I er alene i verden, og roen sænker sig, også selv om der er ganske kort til civilisationen, hvis der skulle blive brug for det.

Jeg vil i gang

Hvis du gerne vil have mere udeliv ind i dit liv, så er denne tur og måske et par venner et rigtig godt sted at starte. Kender du selv en anden tur, du hellere vil gå, så start med den. Jeg hjælper dig stadig gerne med at lære dig at bruge appen.

For 995 kr inkl. moms sender jeg dig start-kit, som hjælper dig rigtig godt på vej, hvis du skal afsted på din første vandretur.