fbpx

Vandreklubben

Vandreklubben på Bornholm

Vandreklubben er for dig, som er glad for at vandre, og gerne vil gøre det sammen med andre. En dag om måneden fra marts til november – dog ikke i juli og august – tager vi på vandretur et sted på Sjælland. Turene er på 15 – 20 km og foregår primært om søndagen. Herudover er der mulighed for en 5-dages tur til Sydsverige eller 6-dages tur til Bornholm i maj måned.

Hvad er Vandreklubben?

Filosofien bag Vandreklubben er, at det skal være nemt at komme ud at vandre, så derfor har jeg planlagt turen hver gang og købt frokost til os, så det eneste, du skal gøre, er at tage vandrestøvlerne på, fylde en drikkedunk og møde op på det aftalte sted. På de lange ture er der også sørget for både overnatning, planlægning og al forplejning. Du kan godt risikere at skulle hjælpe med at lave aftensmad en enkelt aften, men turene drukner på ingen måde i huslige pligter. 

Vi skaber en fast gruppe, så du altid har nogen at vandre sammen med. Da det er de samme hver gang, så kommer vi til at lære hinanden godt at kende og det sociale bliver en faktor. Det gør også de længere ture hyggelige, når vi kender hinanden på forhånd.

I Sverige - pause med udsigt
Frokost ved sø i Sverige

Hvem er Vandreklubben for?

De faste månedlige ture er kun for medlemmer.

Udover de faste månedlige ture er der også to ture – en om foråret og én om efteråret, som er åben for alle og som er gratis at deltage i. Her har du mulighed for at møde om og se, hvad det er for ture. De gratis ture bliver omtalt i Vandreklubbens nyhedsbrev, så tilmeld dig nederst på siden, hvis du vil holdes opdateret.

Første tur for alle var søndag den 27. februar, hvor vi vandrede ved Skjoldenæsholm, ser Gyldenløveshøj, som er Sjællands højeste punkt og vandrer i de smukke Bidstrup skove. Få mere info i nyhedsbrevet.

De faste ture kun for medlemmer bliver følgende:

Med Vandreklubben på Stevns Klint
Sol på Stens Klint

Søndag den 20. marts, Stevns Klint

Ruten fra Rødvig til Fyrtårnet ligger HER. Vi gik samme vej ud og hjem.

_______________________________________________________________

Lørdag den 9. april, Skælskør Nor og Fjord

Ruten Skælskør Nor og Fjord fik jeg tracket. Du kan se ruten HER

_______________________________________________________________

I Maj er en tur til Bornholm 2. – 7. maj og en tur til Sverige fra 30. maj til 3. juni.

________________________________________________________________

Søndag den 12. juni, Allindelille Fredskov.

Jeg trackede turen til 15,1 km. Du kan se ruten HER

________________________________________________________________

Kommende ture

I juli og august holder vi sommerferie

4. september, Røsnæs

9. oktober, Søerne ved Sorø

5. november, Køge Ås.

Røsnæs - perfekt til en vandretur
Smukke Røsnæs med fyrtårnet ude på spidsen

Prisen for et medlemskab med 6 dagsture inkl. frokost er 900 kr. Hvis du ikke kan alle dagene i år, så kan du gemme nogle af turene til næste år.

De lange ture til Bornholm og Sverige tilkøbes særskilt. Ikke-medlemmer er også velkomne på disse ture. De er begge afholdte nu, men der kommer løbende ture, som ligner.

Læs mere om de lange ture her:

Når vi nærmer os en tur, vil du få mere info via nyhedsbrevet, så tilmeld dig nederst på siden, hvis du ikke allerede har gjort det.

Jeg glæder mig til en masse dejlige vandreture.

Skjoldungestien i sne
Skjoldungestien i Bidstrupskovene