Vandreklubben

Vandreklubben på Bornholm

Vandreklubben er for dig, som er glad for at vandre, og gerne vil gøre det sammen med andre. En dag om måneden fra marts til november – dog ikke i juli – tager vi på vandretur et sted på Sjælland. Turene er på 15 – 20 km og foregår primært om søndagen.

Hvad er Vandreklubben?

Filosofien bag Vandreklubben er, at det skal være nemt at komme ud at vandre, så derfor har jeg planlagt turen hver gang og købt frokost til os, så det eneste, du skal gøre, er at tage vandrestøvlerne på, fylde en drikkedunk og møde op på det aftalte sted.

Vi skaber en fast gruppe, så du altid har nogen at vandre sammen med. Da det er de samme hver gang, så kommer vi til at lære hinanden godt at kende og det sociale bliver en vigtig faktor.

I Sverige - pause med udsigt
Frokost ved sø i Sverige

Hvem er Vandreklubben for?

De faste månedlige ture er kun for medlemmer. Du kan komme med på en enkelt tur for at se, hvad Vandreklubben er for en størrelse. Det koster 150 kr. Efterfølgende vælger du, om du vil være medlem.

Med Vandreklubben på Stevns Klint
Sol på Stens Klint

Prisen for et medlemskab med 6 dagsture inkl. frokost er 1200 kr. Hvis du ikke kan alle dagene i år, så kan du gemme nogle af turene til næste år.

Når vi nærmer os en tur, vil du få mere info via nyhedsbrevet, så tilmeld dig nederst på siden, hvis du ikke allerede har gjort det.

Jeg glæder mig til en masse dejlige vandreture.

Skjoldungestien i sne
Skjoldungestien i Bidstrupskovene