Vandreklubben

Vandreklubben på Bornholm

Vandreklubben er for dig, som er glad for at vandre, og gerne vil gøre det sammen med andre. En dag om måneden fra marts til november – dog ikke i juli og august – tager vi på vandretur et sted på Sjælland. Turene er på 15 – 20 km og foregår primært om søndagen. Herudover er der mulighed for en 5-dages tur til Sydsverige eller 6-dages tur til Bornholm i maj måned.

Hvad er Vandreklubben?

Filosofien bag Vandreklubben er, at det skal være nemt at komme ud at vandre, så derfor har jeg planlagt turen hver gang og købt frokost til os, så det eneste, du skal gøre, er at tage vandrestøvlerne på, fylde en drikkedunk og møde op på det aftalte sted. På de lange ture er der også sørget for både overnatning, planlægning og al forplejning. Du kan godt risikere at skulle hjælpe med at lave aftensmad en enkelt aften, men turene drukner på ingen måde i huslige pligter. 

Vi skaber en fast gruppe, så du altid har nogen at vandre sammen med. Da det er de samme hver gang, så kommer vi til at lære hinanden godt at kende og det sociale bliver en faktor. Det gør også de længere ture hyggelige, når vi kender hinanden på forhånd.

I Sverige - pause med udsigt
Frokost ved sø i Sverige

Hvem er Vandreklubben for?

De faste månedlige ture er kun for medlemmer.

Udover de faste månedlige ture er der også en om foråret, som er åben for alle og som er gratis at deltage i. Her har du mulighed for at møde op og se, hvad det er for ture. De gratis ture bliver omtalt i Vandreklubbens nyhedsbrev, så tilmeld dig nederst på siden, hvis du vil holdes opdateret.

De lange ture til Bornholm og Sverige tilkøbes særskilt. Ikke-medlemmer er også velkomne på disse ture. 

Læs mere om de lange ture her:

Med Vandreklubben på Stevns Klint
Sol på Stens Klint

Prisen for et medlemskab med 6 dagsture inkl. frokost er 1500 kr. Hvis du ikke kan alle dagene i år, så kan du gemme nogle af turene til næste år. Frem til 1. marts er der en kampagnepris på 1.200 kr.

De lange ture til Bornholm og Sverige tilkøbes særskilt. Ikke-medlemmer er også velkomne på disse ture. 

Læs mere om de lange ture her:

Når vi nærmer os en tur, vil du få mere info via nyhedsbrevet, så tilmeld dig nederst på siden, hvis du ikke allerede har gjort det.

Jeg glæder mig til en masse dejlige vandreture.

Skjoldungestien i sne
Skjoldungestien i Bidstrupskovene